Kurubaş İlkokulu

Vizyon: Bilgi çağında öğrencilerimizin bilgi kaynaklarına ulaşma becerisini geliştirmek, çağdaş, bilimsel ve kaliteli bir eğitim ortamı yaratarak örnek bir eğitim kurumu olmaktır.

Misyon: Genç ve dinamik kadromuz ile öğrencilerimizi; Atatürk ilke ve inkilaplarına bağlı, milli değerlerimizi benimseyen ve koruyan, teknolojiyi kullanabilen, okuyan, araştıran sorumluluk duygusu gelişmiş, kendisini gerçekleştirmiş bireyler yetiştirmektir.

Başarılar: .

Saatler: 12.45 - 17:10
Isınma: Kalorifer (Kömür)
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: "Geleceğimiz İçin El Ele" Projesi

WEB - https://kurubasilkokulu.meb.k12.tr

Adres - KURUBAŞ MAH. KURUBAŞ SK. KURUBAŞ ILK VE ORTAOKULU BLOK NO 16 EDREMİT / VAN

Yerleşim Yeri - Merkez Köy Edremit/VAN

Ulaşım Kurubaş Köyü Dolmuşlar ile Şehir Merkezinden Gelinebilmektedir. 442 Numaralı Mor Renkli Belediye Otobüsleri.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 5 Km